Cateva cuvinte despre noi


Auto Claims Services

A fost fondata in 2009 avand ca domeniu principal de activitate evaluarea riscului de asigurare si a pagubelor.

In prezent oferim clientilor nostri un portofoliu complet de servicii alcatuite din expertize, inspectii de risc, instrumentare dosare de dauna, regularizarea daunelor, audit de daune, managementul riscului si al daunelor, studii de caz pe diferite tipuri/polite de asigurari. Cu o echipa solida formata din 39 membri experti, inspectori si evaluatori de dauna, regularizatori de dauna, raspundem prompt solicitarilor clientilor pe intreg teritoriul Romaniei.


Principii de lucru

Suntem aici pentru a oferi raspunsuri si solutii. Eforturile noastre vizeaza in permanenta cresterea eficientei operationale, reducerea fraudelor si evitarea litigiilor, toate acestea in folosul clientilor nostri - in materie de timp si bani.

  • Pretindem standarde etice si morale ridicate atat pentru noi cat si pentru clientii si partenerii nostri. Suntem dedicati unei relatii corecte si respectuoase bazate pe incredere reciproca;
  • Intreaga noastra activitate este orientata catre satisfacerea nevoilor/cerintelor explicite si implicite ale clientilor prin oferirea unei game diversificate si complete de servicii;
  • Instruim in permanenta personalul angajat in vederea cresterii nivelului profesional si implicit pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite de companie;
  • Ne asumam responsabilitati fata de clientii nostri, responsabilitati care reflecta rigoare, precizie, corectitudine si eficienta.

In echipa, drumul este mai sigur, obiectivul mai usor de atins. In noi veti gasi intotdeauna un partener strategic.

Cum lucram?

Suntem convinsi ca la orice intrebare exista un raspuns si la orice problema exista o solutie. Pasiunea noastra pentru ceea ce facem se masoara in rezultate concrete pentru tine. Pentru a te convinge, contacteaza-ne si vei beneficia de experienta si expertiza noastra, in trei pasi simpli:

Investigare
Dupa primirea notificarii de dauna vom desemna unul din expertii nostri care va instrumenta evenimentul avizat; acesta va colecta informatiile si va efectua investigatii necesare pentru constituirea dosarului de daune.
Evaluare
Dupa constituirea dosarului de dauna si colectarea tuturor informatiilor necesare, expertul estimeaza pagubele si calculeaza valoarea pagubelor/costurile de reparatie.
Despagubire / Rezolutie
In urma evaluarii, expertul va intocmi un raport cu propunerea finala de plata si il va trimite catre client / regularizatorul de dauna care a transmis notificarea de dauna.