Daune bunuri si continut

In ultimii ani piata de asigurari din Romania este intr-o continua schimbare/maturizare; in acest sens clientii incep sa inteleaga importanta asigurarilor cat si beneficiul oferit in cazul producerii unui eveniment asigurat.

Instrumentarea si lichidarea daunelor la cladiri si bunuri reprezinta in acest moment o provocare destul de mare tinand cont de faptul ca exista destul de putini specialisti in domeniu care inteleg faptul ca analiza si abordarea pentru acest gen de daune este total diferita de cea pe auto.

Data fiind cresterea semnificativa si continua a ponderii dosarelor de daune non-auto in totalul dosarelor de dauna ale tuturor societatilor de asigurari, a aparut nevoia unei societati specializate care sa intervina punctual sau pe termen mai lung, pentru a ajuta asiguratorii in a nu intarzia cu lichidarea daunelor si a-si imbunatati propria activitate de lichidare a daunelor non-auto.

Din acest motiv, incepand cu anul 2009 am dezvoltat Departamentul Daune Non-Auto care gestioneaza daunele pe cladiri si bunuri.

Exista o gama larga de daune plecand de la o simpla inundatie/incendiu pana la daune care depasesc ca valoare milioane de euro. Puteti conta pe expertiza, profesionalismul si promptitudinea noastra oricand va confruntati cu astfel de daune. Trebuie doar sa ne contactati.